13 sept 2016

La Taverna del Mar

Puntuació: 9

Preu mitjà: 15 € - 60 €


Passeig de Sant Pol, 17220 S'Agaró, Girona

Ens trobàvem a s'Agaró, lloc pijotero per excelència, i ens vam deixar portar per la seva brisa, que ens va fer aflorar el nostre "milionari"  interior. Així que posats en el paper, ens vam calçar les nostres espardenyes  i camisa de fil, i vam anar directes  al restaurant Top del poble. Local guapo, mariner, vistes immillorables... 



Posats en escena total! Això si, un cop a taula, ens vam decantar per el menú, que ja fotia bona pinta tu!! 


Mandonguilles de calamars amb crema de pèsols: Pèsols naturals, i mandonguilles tant tendres que costaven el mateix de mastegar que la crema..., s'anaven desfent a mida que les acostaves a la boca!  Apoteòsic. Simple i verd,si;  però boníssim!! 


Foie amb crema de cacauet i coco: Fuaaa neeeng!! No podem explicar amb paraules la brutalitat d'aquest plat! Un contrast, una combinació de sabors, una textura,.. Increïble! és un orgasme pel paladar!! 



Arròs negre: Perfecte. Al punt de cocció, torradet, amb la sal justa, sense closques. Ens vam pessigar, per saber si el que estàvem menjar era real!!


Bacallà amb milfulls de verdures: Seguint el nivell. Bacallà sublim, amb unes verdures que estaven boníssimes també. Plat cuidat al mínim detall!


Cruixent de xocolata: Un petit gran postre! Més cruixent impossible, i una xocolata gustosa com poques! Brutal!



Fallo màxim, perquè no recordem el nom d'aquest postre!!! Això si.. era ES-PEC-TA-CU-LAR!!!!  Brutal bomba de fruita del bosc acompanyat de gelat de vainilla (de la bona!). 

















Consell pel Criticat:  Tot fantàstic! Poca cosa podem criticar... Però si ens posem tiquismiquis..., podríeu revisar una mica la pols que teniu per les làmpades i algun objecte..  

Puntuació:

Atenció: 10 Plàtans.

Neteja: 8 Plàtans.

Menjar: 9 Plàtans.

Total: 9 Plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario