7 jun 2016

Ramen house


Puntuació: 8

Preu mitjà: 12,50 (Menú)

Plaça Bages, 1. Manresa


Fa pocs dies vam anar a fer e menú al nou local japonès Ramen house de Manresa, especialitzat en Ramen.
Només d'entrar, ja es nota essència "japo" i una decoració molt ben cuidada. 
Els cambrers, són màquines perfectes dissenyades per a servir amb la màxima eficàcia y rapidesa! Però quan repartien simpatia no estaven a la cua eh... Són ben ensopits!




Anem al lío! De primers ens demanem...

Gyoza: Semblant a una empanada però de massa finíssima i farcida de pollastre i verdures. Molt bones! I amb la salseta vermella extra-hot que es veu a la foto, eren més explosives!! Quina llàstima que només n'hi haguessin tres...


Amanida a l'estil japonès: Bé, bàsicament era una amanida del tot occidental, amb una sola i trista gamba (en podrien haver posar una altra perquè li fés companyia com a mínim!!!) ,  i amanit amb salsa de soja i alguna cosa més. Va baixar molt bé!



I amb els segons, els plats forts!

Karaage karee: fantàstic! Un senyor platot d'arròs amb pollastre arrebossat i ja tallat, acompanyat amb patata i pastanaga, i una deliciosa salsa curri. Ens va costar d'acabar-nos el plat, però hauríem menjat plats i plats com aquest fins a rebentar! 


Tonkotsu Miso Ramen: Noodels amb brou, i com el nom indica; salsa miso. Dins també hi havia: ou, bambú, alga, porc,... Estava molt bona i calentona al punt just! No calia que bullis fent aquesta calor, i van encertar molt bé en la temperatura. Que bona!! també destaquem , que dins d'aquest vol t'hi pots fins i tot banyar, perquè és molt gran. Acabes també ben tip!


I per arrodonir-ho tot, de postres, dos cosetes ben rodones!

Mochis: 1 de formatge i l'altre de xocolata. Ens podríem haver menjat uns 100 de cadam i no ens en cansaríem!! Tants tovets, tants dolços, tant bons!!!!



Consell pel Criticat: Sou ràpids, nets, feu el menjar bo, i no és gaire car (el menú). Heu de somriure una miqueta més nois!! Tot el demes anirà sol, perquè el restaurant és B-B-B!!            (bo-bonic-barat)


Puntuació:

Neteja: 10 Plàtans.

Atenció: 7 Plàtans.

Menjar: 7 Plàtans.

Total: 8 Plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario